Fysiurgisk Massage

Rikke Hjortnæs
Lidt om mig og min baggrund

Jeg er født den 8. Januar 1988, som en helt almindelig pige.

Da jeg ca. var 8 år gammel var der nogle ting der ikke var som de skulle være for mig mere. Jeg havde problemer med at følge med i skolen, da jeg ikke kunne se tavlen og mine bøger kunne jeg ikke læse mere.

Jeg startede ved en øjenlæge i Brønderslev, men efter et halvt år med kontrol, sagde han at jeg var en forkælet møgunge, der havde bildt mig ind jeg var dårlig til at se. Min mor og ham blev da uvenner og jeg fik derefter en henvisning til Ålborg sygehus, hvor de allerede efter en konsultation fik konstateret at der var noget galt.
 
 
Uddannelsesmæssig/baggrund:
 
  • 2014 Øreakupunktur for massører
  • 2010 Hot/cold stone massage terapi
  • 2009 Gau Sha Cupping Massageterapi
  • 2009 Fysiurgisk massør
  • 2009 Handelsskolens HG (2 år)
  • 2007 Hestemassør
  • 2007 Tillært hundemassage
  • 2005 Akkupunktur2000
Velkommen hos Rikke Hjortnæs
 

Jeg tilbyder Massage & Akkupunktur​

Her på siden kan du læse mere om de forskellige massageformer Rikke Hjortnæs tilbyder.

Fysiurgisk massage: Vi kender alle det at have ondt i vores muskler. Ved en massage behandling bliver blodgennemstrømningen øget, og spændinger i kroppen løsnes, så kroppen kan være i harmoni. En massage veksler mellem faste og bløde strøg, hvilket gør massagen effektiv og samtidig føles behagelig. Massagen tilpasses den enkelte person, da vi alle er forskellige, og massagen for bedst mulig virkning.

Gau Sha Cupping massage: Gau Sha Cupping massage er en behandlingsmetode, hvor der behandles med sugekopper. Cupperne går ind og øger blodcirkulationen i huden, og trækker affaldsstofferne op i overhuden.

Hot Stone Massage: Massageformen skaber afslappethed og ro i krop, sind og sjæl og giver en mere positiv indstilling til livet i sin helhed. Det er den ultimative healing, når vi integrerer stenene i massagen – du vil blive utrolig afslappet såvel fysisk som psykisk – og følelsesmæssigt kan der ske en fantastisk afslappethed.

Øreakkupunktur: At sætte nåle i ørene er et fantastisk subliment. Det der sker når der sættes nåle i ørene er at kroppen registrere at der er sat en nål i og via nervebaner fortælles det til hjernen at der ikke er smerter mere.

Akkupunktur 2000: Akkupunktur 2000 er en smertestillende akkupunktur behandling.Punkterne ligger i ledet. Alle led på hele kroppen kan bruges. Når jeg bruge denne akkupunktur metode bruger jeg oftes pegefinger leddet.

Bestil tid: Ring på telefon 98 46 24 75 eller bestil online.

Kontakt Massør Rikke Hjortnæs

Kontakt informationer

Rikke Hjortnæs
Sæbygaardvej 3
9300 Sæby

Tlf.: 51 36 99 91

CVR: 32221769

Ved hunde og heste massage kontakt på 51369991 da det ikke er tilknytte online booking grundet kørsel.